Lokacija
Naziv: 
Biser Apartmani
E-mail: 
office@biser-apartmani.com
Telefon: 
036/201-684
Adresa: 
Omladinska staza 2a
Biser Apartmani

"Biser Apartmani" su novi objekat koji se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, između poznate pijace i glavnog šetališta. Gostima je zato sve na dohvat ruke. "Biser Apartmani" Vam nude kompletan program banjskog odmora, luksuzne, komforne i uz to moderno funkcionalne apartmane za miran san i prikupljanje nove snage za današnji urbani tempo života. Uz to je u ponudi i Wellness Centar koji je opremljen đakuzi kadom, Finskom i infracrvenom saunom, Turskim Kupatilom i prostorom za relaksaciju. Takođe vam je na raspolaganju fizioterapeut koji Vas može uputiti u sve programe. U ponudi je i Slana pećina (Haloterapija) kako za rešavanje zdravstvenih problema tako i za relaksaciju.

Apartmani:

 

-LUX: luksuzan i moderno izrađen enterijer, koji sa pratećom tehnikom odaje spoj modernog i funkcionalnog. Komforne prostorije u više boja i dezena čine da odmor ugodnim i prijatanim.

Najam dvokrevetnog apartmana: počev od 27€ po odrasloj osobi. Za decu do 3 godine smeštaj je besplatan, dok deca od 4 do 12 godina poseduju 50% popusta u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan plaćanja.

 

-Premium: potpuno opremljeni apartmani, sa modernom kuhinjom i mini barom. Najam apartmana: počev od 136€ za 4 odrasle osobe, mogućnost dodavanja ekstra ležaja, koji je gratis.

 

-President apartman je sinonim za luksuz i udobnost i nemanjen je gostima koji žele autentičan doživljaj i spremni su da prošire vidike i uživaju po sosptvenom izboru. Spoj modernog dizajna i toplog ambijenta za Vas su pravi izbor, a opuštanje možete potražii u Jakuzziju na balkonu sa pogledom na panoramu Vrnjačke Banje. Najam apartmana počev od 156€ za 4 osobe, mogućnost dodati do 2 ekstra ležaja, koji su besplatni. Korišćejnje jakuzzija je bez doplate.

 

Sadržaji i usluge:

 

Wellness centar Vam nudi:

 

-Savremeni Jacuzzi za šest osoba sa različitim programima hidro i aero masaže, upotpunjen aroma i foto terapijom, što je maksimalna garancija za intenzivno uživanje i opuštanje.

-Finsku i Infracrvenu saunu, koje pružaju Vam mogućnost detoksikacije i revitalizacije celog tela. Infra crveni zraci prodiraće u sve strukture Vašeg tela preko kože do koštano zglobnog sistema,mišićnog i vezivnog tkiva,ubrzavajući cirkulaciju i omogućiti ubrzano izbacivanje štetnih materija iz Vašeg tela. Samim tim pojačavate imunitet Vašeg organizma na jedan sasvim prirodan način.

-Tursko kupatilo, koje je poseban oblik detoksikacije i relaksacije koji se koristi od davnina. Visoka vlažnost i temperatura u Turskom kupatilu otvaraju pore na Vašoj koži kroz koje se ubrzano odstranjuju štetne materije iz Vašeg organizma i ujedno čine kožu svilenkasto baršunastom.

-Slanu pećinu - aseptičan i zatvoren, ali i veoma atraktivan prostor, koji svojim izgledom imitira prirodnu slanu pećinu.

 

Ponuda i cene:

 

-Aranžmani

-Sezona 2014.

-Osnovni cenovnik

Unesite novi komentar.