Lokacija
Naziv: 
ProCosmo d.o.o.
E-mail: 
office@procosmo.eu
Telefon: 
011 2609 996
Adresa: 
Karađorđeva 1b,Zemun
ProCosmo

ProCosmo d.o.o. je zvanični i ekskluzivni uvoznik profesionalnih estetskih uređaja za moderne i aktuelne estetsko - kozmetičke tretmane, radio talase, kavitaciju, mezoporaciju, dermorolere...

 

Proizvođači čije aparate za estetiku distribuira ProCosmo d.o.o., proizvode i medicinsku opremu, što je glavni pokazatelj nivoa kvaliteta.

Ponuda:

 

BALLANCER– Antiaging i anticelulit masaže tela. Najbolji uređaj svoje vrste na svetu. Idealan aparat za svaki salon, wellness i fitness. Sa čak 24 komore za kompletnu limfnu drenažu.

 

DANDELION RF – Najsvestraniji RF aparat na tržištu sa poslednjom tehnologijom. Jednostavan za rukovanje, sa mogućnošću odabira različitih frekvencija u rasponu od 0.9 Mhz do 2.7Mhz!

 

Magic Pot

 

RADIO TALASI – RAFOS Premium – CET i RET tehnologija, dve frekvencije za lice i telo sa 10 sondi za sve delove tela garantuju maksimalni efekat.

Svi aparati se mogu pogledati i probati u showroom-u.

 

 

Pogodnosti:

 

Obezbeđena je obukaza rad aparatima kao i sva druga potrebna pomoć i saveti oko uvođenja metoda u salon/ordinaciju.

Firma Procosmo je ekskluzivni uvoznik i distributer originalnih DTS GENOSYS Rollera i GENOSYS Cosmoceuticals preparata napravljenih specijalno za rolere za kompletan tretman.

 

DTS ROLLERI SU:

-Sterilni (saoznakomkoja to dokazuje)
-U originalnom blister pakovanju
-Poseduju Medical CE0120 oznaku dobijenu od strane odgovornog SGS tela
-Uz njih dobijate i korisničko uputstvo
Sve ovo pomoći će Vam da razlikujete DTS GENOSYS ROLLERE od kopija i budete sigurni da Vašim klijentima nudite siguran i efikasan tretman.

 

GENOSYS COSMOCEUTICALS preparati deluju na ćeljskom nivou zahvaljujući aktivnim sastojcima najnovijegeneracije – PEPTIDI, AKTIVATORI STEM ĆELIJA, BAKAR PEPTID, HIJALURONSKA KISELINA, ARBUTIN, BETA-GLUKAN koji direktno aktiviraju naše ćelije u borbi protiv starenja, akni, ožiljaka, neželjenih pigmentacija.

 

Na svake dve nedelje za Vas se organizuju treninzi za korišćenje DTS Genosys rolera i preparata, u malim grupama, sa radom n aklijentima, kako bi Vam omogućili da pravilnim radom dobijete maksimalne efekte.

Unesite novi komentar.