Lokacija
Naziv: 
Massage club Professional
E-mail: 
filipovicpedja505@gmail.com
Telefon: 
+381 11 262 08 02
Adresa: 
Karađorđeva 49
Massage club Professional

Massage club "Professional" prvi je autorizovani centar Peđe Filipovića, učitelja i kreatora masaža i wellness koncepta na našem prostoru. Mesto u kome ćete uživati u 23 vrste istočnjačkih i zapadnjačkih masaža, sa posebnim akcentom na holistički, individualni pristup balansiranja tela, uma i duše.

Massage club "Professional" kreira wellness i spa koncepte u hotelima, rehabilitacionim centrima kao i wellness centrima, vrši obuku terapeuta i kadrova po autorskim metodama.

Massage club "Professional"prepoznatljiv je po školi masaže Professional, koja je u maju 2014.god. obeležila 25 godina rada.

Usluge i ponuda:
 

"Professional" je mesto za odmor vašeg tela i duha, gde vas kroz razne tehnike i vrste masaža vodi učitelj i kreator masaža i wellness koncepta Proffessional - Peđa Filipović.

Klub "Professional" pruža 23 vrste masaža, a iz njihove ponude izdvaja se:

-Vinergija
-Kraljevska masaža
-Anticelulit
-Refleksologija
-Snaga vulkana
-Algoterapija
-Pro paket

-Aqua Detox
-Pčelica - masaža medom

 

Posebne pogodnosti:
 

Škola masaže "Professional" započela je rad 1989. u Beogradu. U njoj je, do danas, autor programa i nosilac autorskih metoda masaže, Predrag Filipović, edukovao preko 28 000 studenata.

Program škole masaže "Professional" omogućava upoznavanje i ovladavanje teoretskim i praktičnim postavkama autorizovane klasične higijenske masaže, terapeutske, šiacu masaže, refleksoterapije stopala, akupresure, aromaterapije, sportske masaže, masaže specifičnih patoloških stanja kao i masaže trudnica i beba. Zatim holističke masaže, herbal spa tretmana, masaže toplim vulkanskim kamenjem, vakuum masaže, lomi-lomi masaže, manuelne limfne drenaže, masaže sa medom, Džekobsonovog sistema progresivne mišićne relaksacije, talasoterapije i posebnih programa detoksifikacije tela.

Devetomesečni program škole završava se ispitom provere stručne osposobljenosti za zanimanje: manuelni terapeut-maser.

Unesite novi komentar.