Lokacija
Naziv: 
Glob Metropoliten Tours
E-mail: 
glob@metropoliten.com
Telefon: 
0112545787
Adresa: 
Makenzijeva 26
Glob Metropoliten Tours

Agencija „Glob Metropoliten Tours" na turističkom tržištu postoji već 17 godina. Za sve to vreme, preporuka zadovoljni i vernih klijenata bila je najbolja reklama i podsticaj da se u toj agenciji trude da izdana u dan budu sve bolji i bolji.

Jedna od mnogobrojnih delatnosti je wellness i spa turizam, programi koji se realizuju kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. U Glob Metropolitenu uvek možete dobiti povoljniju cenu avio karte, vrhunski hotelski smeštaj širom sveta, bilo da putujete individualno ili kao deo grupe. Ukoliko želite da sami u potpunosti rasporedite svoje vreme, tu je i veliki izbor apartmanskog smeštaja, bilo da želite da se opustite na plaži ili da aktivno skijate.
Pored standardne usluge, agencija odgovara i na specijalne zahteve kao što su krstarenja i organizacija venčanja i medenog meseca na romantičnim destinacijama.

S obzirom na dugo i uspešnoposlovanje, prateći zahteve tržišta, Glob Metropoliten Tours klijentima omogućuje usluge prevoza, transfera, izleta i ekskurzija vozilima svog kvalitetnog voznog parka i profesionalnim osobljem.

Usluge:
 

Agencija je savremeno organizovana, uključena u međunarodni sistem informacija, poseduje profesionalni kadar i najsavremeniju elektronsku opremu. Član je udruženja turističkih agencija - YUTA, Turističke Organizacije Srbije i Beograda, međunarodnog udruženja avio prevozilaca - IATA, međunarodnog sistema rezervacija –AMADEUS, sistema prodaje avio karata Bank Settlement Plan i globalnih hotelskih rezervacionih sistema.

Kao dokaz kvalitetnog poslovanja, oktobra meseca 2006. godine Glob Metropoliten Tours je posato član velikog sistema Lufthansa City Center. Prednost partnerstva sa Lufthansa City Centrom, između ostalog, jeste i mogućnost različitih ponuda poslovnim klijentima koje prevazilaze okvire standardnih aranžmana.

 

Usluge agencije Glob Metropoliten Tours:
 

-Pružanje informacija, saveta i planiranja putovanja,
-Organizovanje putovanja, sajmova i kongresa,
-Organizovanje smeštaja u zemlji i inostranstvu,
-Prodaja prevoznih dokumenata (avio, železničkih, autobuskih karata i dr.),
-Prodaja paket aranžmana i wellness paketa,
-Zakupljivanje turističkih i drugih kapacitete po potreb,i
-Obezbeđenje transfera od/do aerodroma i šire, sopstvenim luksuznim putničkim vozilima, mini busevima kao i autobusima visoke klase naših poslovnih partnera
-Organizovanje poslovnih aranžmana vezano za praćenje kulturnih, sportskih i drugih manifestacija
-VIP servis i najam privatnih aviona
Izleti i razgledanje grada i okoline
-Nabavka suvenira i poklona
-Organizovanje radnih sastanaka, seminara kongresa, sajmova, koktela i banketa
Usluge Rent a car-a
-Obezbeđenje pratećih sadržaja
-Kurirska pošta

 

Aktuelne ponude

 

 

Unesite novi komentar.