Vodič ponuda
Redovna cena: 
4 500 din
Cena ponude sa vaučerom: 
3 000 din
Cena vaučera:
Price: 200,00 din
Željeni termin:
npr., 18/11/2019
Unesite željeni datum,
Broj dostupnih vaučera: 10
Vaučer se može iskoristiti
Od
05/10/2015
Do
31/05/2016
Ponuda uključuje
Tretman epilacije celih nogu
Napomena

Jedan vaučer važi za jednu osobu (jedan tretman epilacije celih nogu)

Jedna osoba može kupiti više vaučera

Na portalu wellness vodic.rs rezervišete i plaćate vaučer, uslugu sa popustom koji obezbeđuje vaučer plaćate u salonu

Salon lepote Happy Lady

Epilacija celih nogu

Opis ponude

Većina žena zna koliko je naporno održavati kožu uvek savršenom i predivno glatkom i bez dlačica. Upotreba žileta, voska ili krema za depilaciju postali su sastavni deo života skoro svake žene. Jeste li znali da tokom života žena prosečno uklajna dlačice 10 000- 15 000 puta? Zasigurno je svaka od njih bar jednom u životu pomislila: „Želim ih se rešiti zauvek!“. Uz upotrebu posebnih lasera, danas je to i moguće!

U salonu Happy Lady se koristi IPL aparat savremene tehnologije, odobren od strane Svetske zdravstvene organizacije, kojim rukuje obučeno osoblje. Na IPL aparatu odrađeno je vodeno hladjenje tako da je epilacija bezbolna.

Laserska svetlost prodire u srednji deo kože i apsorbuje se u pigmentu – melaninu, uzrokujući ubrzano zagrevanje dlake, što dovodi do njenog uništenja. Puls laserske svetlosti traje dovoljno dugo da uništi dlaku, a aktivno hlađenje u glavi lasera štiti kožu od oštećenja i odstranjuje bol.Posle svakog tretmana broj dlaka je manji od 13%-18%, tako da je za potpun efekat potrebno uraditi 6 do 8 tretmana.

Prednost IPL-a u odnosu na starije aparate je i u veličini. IPL kod jednog spota tretira površinu od 8 kvadratnih cm, pa je tretman puno kraći i bezbolniji. Još jedna velika prednost ovog aparata je u tome što je prilagođen za rad u profesionalnoj kozmetici. IPL imaju vodeno i vazdušno hlađenje, pa je bezbednost dovedena do maksimuma. Osim toga, imaju ugrađene filtere, pa trajna epilacija može da se radi i leti kad je koža osunčana.
IPL aparat je revolucionarno otkriće kada je u pitanju epilacija, tretiranje kapilara, akni, podmlađivanja i peglanja bora.

Adresa
Naziv: 
Salon lepote Happy Lady
E-mail: 
studiohappylady@gmail.com
Adresa: 
Takovska 8
Telefon: 
0113247529

Preporučujemo Vam