AI CHI prvi put u Srbiji

Poznati učitelj masaža i kreator wellness koncepata, Peđa Filipović, predstavio je u petak, 26.09.2014., u Banji Koviljači, nove tretmane iz svog selfness koncepta "Spoznaj samoga sebe". 

Osim toga, prvi put je prezentovan i AI-CHI tretman.

Specijalna bolnica Banja Koviljača je krenula sa ozbiljnom postavkom medicinskog wellnessa u našoj zemlji pre desetak godina.

“Radujem se kao malo dete što postoji mogućnost da se u naš savremeni koncept inkorporira i ZVUČNA KUPKA - sa tibetanskim posudama, zafirima, okeanskim bubnjem, cimbalom sansulom”, kaže Peđa Filipović... 

Prema rečima Peđe Filipovića, novi koncept nudi mogućnost i da se iskoristi lekovitost sumpornog blata, kroz ritual masaže i pakovanje istim ali kroz vežbe disaja, kao i holistički pristup energetskim poljima-čakrama, uz pokrete koji opuštaju i putokaz su do jedinstvene harmonije uma - duše i tela, kao i novi program ATW - angelic touch of water (andjeoski dodir vode) koji pored masaže u toploj vodi objedinjuje lepote Dzekobsonovog sistema progresivne relaksacije, andjeoskog reikija, refleksoterapije stopala, joge, akupresure i šiacu filozofije.

 

Preporučujemo Vam