Location
Offerer's name: 
GOZAKI d.o.o.
E-mail: 
info@gozakinatural.rs
Phone number: 
+381 11 2778 779
Address: 
Kamčatska 26a
Gozaki d.o.o.

Gozaki natural™ je kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira kvalitetne,  herbalne, dijetetske proizvode i prirodnu kozmetiku. (OTC)

Gozaki d.o.o. se specijalizovao za proizvodnju visoko kvalitetnih dijetetskih proizvoda. Firma koja je osnovana pre više od deset godina u Beogradu, u svom programu ima devet registrovanih dijetetskih proizvoda u obliku sirupa, napravljenih po sopstvenoj recepturi. U procesu proizvodnje učestvuju lekari i farmaceuti specijalisti.

Svi proizvodi su registrovani u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije kao dijetetski suplementi.

 

Potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu, Gozaki sirupi se prave od ekstrakata lekovitog i začinskog bilja, voća i povrća, bagremovog meda i školjke. Kombinacija aktivnih principa u proizvodima ima višestruko pozitivni efekat na organe i sisteme organizma. Prednost ovih proizvoda je sinergijsko delovanje prirodnih materija.

Molekuli prirodnog porekla, deluju postepeno dovodeći do ravnoteže biohemijskih procesa u samoj ćeliji, te na taj način uspostavljaju harmoniju čitavog organizma.

Kako bi vam pomogli u izboru preparata, lekari, farmaceuti i fitoterapeuti iz kompanije Gozaki d.o.o.  stoje vam na raspolaganju svakog radnog dana.

Postanite deo velikog broja zadovoljnih korisnika proizvoda Gozaki Natural. Otkrijte Gozaki natural - birajte najbolje za vaše zdravlje.

 

Enter your comment here.