Guide offers
Redovna cena: 
3 000 din
Cena ponude sa vaučerom: 
2 400 din
Voucher price:
Price: 240,00 din
Wished date:
E.g., 25/09/2020
Enter the date You wish,
Number of avaliable vouchers: 6
Voucher can be used
From
10/05/2015
To
06/30/2016
Offer includes
Tretman u trajanju od 80 minuta.
Notice

Pre kupovine vaučera rezervisati termin u Massage klubu “Professional”. Tel: 011/2620-802, 063/7704-255

Hot stones sistem omogućava bolju razmenu materija u organizmu i potencira detoksifikaciju. Da bi se bubrezi oslobodili štetnih, provociranih sadržaja dobijenih filtracijom krvi, nakon tretmana preporučuje se ispijanje pola litra mlake vode.

Tretman ne mogu upražnjavati srčani bolesnici, trudnice, osobe sa proširenim venama, sa visokim krvnim pritiskom, osobe sa mikro i makro krvarenja, za vreme menstruacije, pacijenti sa infekcijama na koži.

Massage club Professional

Masaža vulkanskim kamenjem

Offer description

Originalno vulkansko kamenje sa Havaja, svojim oblikom, veličinom i lepotom, uvešće Vas i Vaše telo, uz pomoć masaže Snaga vulkana, u začaranu zemlju uživanja...

Masaža toplim vulkanskim kamenjem- hot stones, i u današnje vreme neizostavan je sistem regeneracije, rehabilitacije i prevencije zdravlja. Potvrđeno je da vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i da u svojoj biti prvenstveno predstavlja energetski tretman. Specifičnost same masaže je u tome što terapeut nauljano kamenje ne stavlja direktno na telo, već prvo zagreje svoje dlanove koje prinosi na kožu i pokretima glađenja priprema je, greje nakon čega toplim kamenjem masira dublje strukture kože, mišićnih ovojnica, ligamenata, i mišićnih grupa. U zavisnosti od samog klijenta, zdravstvenog stanja, bolnih i blokiranih delova tela, željenog efekta masaže, terapeut kreira tretman. 
 

Address
Offerer's name: 
Massage club Professional
E-mail: 
filipovicpedja505@gmail.com
Address: 
Karađorđeva 49
Phone number: 
+381 11 262 08 02

Preporučujemo Vam